sábado, 1 de mayo de 2010

Cap de setmana amb pluges i lleuger descens de les temperetures

Ja som el mes de maig i de moment el comensarem amb ruixats a gran part del territori catala i tambe s'alternaran amb algunes clarianes , El canvi de temps es farà evident al llarg de tot el cap de setmana , dissabte hi haurà núvols fins al migdia i de cara a la tarda el cel quedarà enteranyinat arreu de Catalunya. Hi haurà ruixats febles i moderats a l'interior de la meitat oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu. Al vespre, es començaran a obrir clarianes i les temperatures aniran a la baixa. Les pluges, febles i moderades, continuaran a gran part del país durant tot el diumenge, especialment a la meitat est i a la resta del Pirineu i Prepirineu. Les temperatures registraran un lleuger descens que es farà notar més de cara a dilluns i al llarg de la setmana vinent . 

Petit resum del mes d'abril : L'abril ens ba portar de tot com dies de pluges dies asolellats com el que hem tingut aquets ultims dies del mes d'abril . Ara tocara veure quens portara el mes de maig , el maig te una dita que hi ha anys ques compleix. PEL MAIG CADA DIA UN RAIG . 

Que passeu un bon cap de setmana i els que tingueu festa aprofiteu aquets dos dies . Com ja sabeu podeu enviar imatges de fenomens meteorologics al seguent correu , jpserraster@gmail.com .

No hay comentarios: