viernes, 15 de abril de 2011

Previsio setmana santa 2011

Avui comensen les vacanses de setmana santa per a molts i volem a profitar per posar una petita previsio de la setmana que tindrem pero falta veure si es complira , de moment avui divendres sera un dia asolellat amb alguns nuvols al mati , de cara al cap de setmana fara sol i temperatures agradables pero no fara la calor de la setmana passada . Per al primer dia de les vacances de Setmana Santa, el Servei Meteorològic de Catalunya espera que predomini l'ambient assolellat amb intervals de núvols alts i prims i les temperatures pugin lleugerament. Ja al final de la jornada, creixeran els núvols, el que podria ser ja l'anunci del front que ha de passar a partir del dissabte, a partir de la segona part de la jornada, i que ha de deixar alguns ruixats 'dispersos, no continuats i localment intensos' en forma de tempesta, sobretot a la part oest i nord de Catalunya, segons ha explicat la meteoròloga del Servei Meteorològic de Catalunya, Dolors Ballart.

Aquesta inestabilitat podria allargar-se fins ben entrat el diumenge, sobretot al nord i est de Catalunya, on les pluges encara hi poden fer acte de presència en qualsevol indret. Ja serà al final de la jornada, quan s'obrin clarianes i deixin pas a un dilluns més assolellat i amb unes temperatures que es tendiran a recuperar després del front que previst per al cap de setmana.

Podeu participar al blog enviant fotos de fenomens meteorologics al seguent correu jpserraster@gmail.com i tambe podeu fer alguns comentaris , aquesta petita previsio de setmana santa ens l'han passat des de l'acn.

NOTA : Nosaltres estarem de vacanses de setmana santa fins el dia 25 , us desitjem que passeu una bona SETMANA SANTA i vigileu amb el cotxe per la carretera.

No hay comentarios: