miércoles, 7 de septiembre de 2011

Entravista a Toni Nadal , presentador del temps de Tv3

Aqui podeu veure l'entrevista que li fem al meteoroleg de tv3 Toni Nadal tal i com us varem dir en la presentacio del blog esperem que us agradi....

1.      El seu nom sencer?  Toni Nadal i Segura

2.      De quin poble es? Sóc fill de Cervera

3.      De petit ja estaves aficionat a la meteo?  Si. De fet a la natura en general, però m’encantava badar rera els vidres mirant el que passava, quin temps feia.
       Quants anys tenies quant t’hi vas aficionar? No ho recordo, sempre recordo haver mirat tempestes, nevades o boires per la finestra.

4.      Quan fa la previsió del temps i s’anuncia alguna nevada s’ho passa be anunciant situacions de mal temps? M’ho passo bé sempre, però quan el temps ha de ser notícia et sents més excitat per dins.

5.      A l’estiu fer el temps deu ser avorrit nomes es veuen onades de calor i alguns dies tempestes però hi ha poca activitat oi? N’hi ha menys a l’hivern. Els anticiclons hivernals són més persistents que els estivals. Les tempestes, només per lo capritxoses que són de vegades, ja suposen més activitat que un dia sense pluja qualsevol.

6.      Quant va comensar a sortir a dir el temps li feia vergonya sortir per la tv? No. Vergonya no n’he tingut mai. Em fa vergonya veure’m a mi mateix, però no el fet de sortir per la tele.

7.      Quin any va comensar a sortir per Tv3? 1996

8.      Quin es el seu menja preferit? Els canelons que fa la meva iaia.

9.      Un programa de tv o sèrie que li agradi? Gairebé no miro la tele. Dels actuals, diré el Crackòvia.

10.   I ja per acabar que desitjaria per la nova temporada que comenso del blog? Doncs que sapiguem divertir-nos del temps en totes les situacions. Que no es perpetui cap situació, ja que la diversitat és el que fa que això sigui distret.

No hay comentarios: