sábado, 16 de junio de 2012

Com sera l'estiu?

La tipica pregunta d'aquets dies com sera l'estiu... falta una setmana parque començi oficialment la nova estació i donem un cop d'ull als models estacionals, a dia d'avui ens mostren el següent. En quant a temperatures i precipitacions:




Aquets més de juny actual  pinta mes  calid de l'habitual i de moment ja ho es i tambe es sec.

Juliol, ens el mostren com un mes en que pel que fa a temperatures aquestes serien les habituals o lleugerament inferiors i en quant a precipitacions també ens marquen les habituals o lleugerament superiors. El juliol s'espera que sigui un més habitual als de casa nostre fara sol i calor i un temps molt estable tot el més , i entre mig potser podriem tindre algunes tempestes per trencar la calor i xafagor que hi podria haver.

Agost, ens el presenten com un mes en que pel que fa a temperatures aquestes serien inferiors a les habituals i pel que fa a precipitacions, les habituals o lleugerament superiors. Les temperatures començarien a baixar amb les primeres entrades fredes en alçada que provoquen els primers episodis tempestuosos importants de l'estiu avançat i que normalment es solen presentar cap a la segona quincena del més.

En general aquets ESTIU te tota la pinta de ser el tipic del nostre  clima mediterrani , ara faltara veure si es compleix aixo pot anar canviant, ho sabrem a finals d'agost.



No hay comentarios: