lunes, 1 de octubre de 2012

Setmana asolellada


Les plujes de dissabte varen deixar 48mm a Manresa
 Per avui dilluns durant al mati tindrem amb bastants bancs de boira i alguns nuvols baixos a primera hora i alguna tempesta al mar i per la tarda s'espera que faci sol les temperatures minimes seran fresques pero les maximes pujaran fins els 25ºC, per dimarts casi tota la setmana estara dominada per l'ambient asolellat amb temperatures que pujen de dia i en canvi les nits ja seran frescas tal i com toca per l'epoca. Podeu enviar fotos de fenomens meteorologics al seguent correu manresameteo@gmail.com i les possarem al blog. Bona setmana.

Resum del Setembre: El més de setembre que ja l'hem deixat enredere ha estat un més normal amb dies de tot i l'unic dia que ha plogut va ser el passat dissabte i es varen recollir 48mm, pel que fa a les temperatures han anat variant segons els dies. Ara ja es veura com sera l'octubre el dia 31 ho sabrem.

Aquets post va dedicat a la Montserrat Canal de Cardona ja que Dissabte tindra lloc la V Trobada de Meteobloguers i diumenge en farem el resum amb les fotografies del dia.

No hay comentarios: