miércoles, 20 de marzo de 2013

Benvinguda Primavera!!!

A la Primavera es poden veure les flors dels arbres que van florint lentament amb el pas dels dies  . 
Fa pocs minuts que acabem d'entrar a la Primavera que ha començat a les 12:02h i aquesta estació durarà 92 dies i 18 hores i acabarà el 21 de juny amb el començament de l'estiu.

 El Llarg De La Primavera Hi haurà  tres eclipsis, dos de Lluna i un del Sol . El Dia 25 d'abril sense Eclipsi parcial de Lluna, de magnitud Molt baixa, Sera visible a Europa, Àfrica, Àsia i Oceania. Dues Setmanes MÉS TARD, el 10.9 de maig, sense Eclipsi anular  de Sol Sera visible a Austràlia, Nova Zelanda i l'Oceà Pacífic. L'últim eclipsi de si produirà el 25 de maig. Serà sense eclipsi penombral de Lluna de Molt baixa magnitud visible a Amèrica, Europa i oest d'Àfrica. i Els eclipsis de Lluna del 25 d'abril i el 25 de maig seran visibles des d'Espanya. El parcial del 25 d'abril arribarà seva màxim a 22h 9m les, hora oficial peninsular a, el penombral del 25 de maig arribarà seva Màxim 6h 11m a les, hora oficial peninsular en. Tots dos eclipsis seran de Molt baixa magnitud.


La Primera lluna plena de la primavera si Dara el 27 de març, sent el diumenge següent (31 de març) el Diumenge de Pasqua. A la primavera this si donaran dues Llunes Llenas ALTRES: 25 d'abril i 25 de maig.


Si no disposa de cap si telescopi, ES PODEN OBSERVAR les PLUGES de meteors Que Es Produeixen ocasionalment. La pluja MÉS Important de la primavera sol servei la Eta Acuáridas de les, Que el seu màxim si dóna voltant del 5 de maig.


Amb l'arribada de la primavera també tocara fer el canvi d'hora que enguany coicideix amb el diumenge de Pasqua. 


Com pinta la Primavera?

Els models a llarg termini marquen una primavera passada per aigua, amb precipitacions abundants a pràcticament arreu del país. Temperatures "normals" a l'abril i més càlides a maig i juny. 
Ja anirem veient com sera els mapes poden anar canviant.



Resum de l'hivern:

Aquets hivern no ha estat un dels que hem tingut grans onades de fred el varem comensar amb molta suavitat i fred normal tot i que hem tingut algunes glaçades fortes nevades al pirineu i algunes pluges que han anat molt bé pels cultius per trencar la ratxa de sequera , cal destecar també els dies de vent n'ha bufat molt durant l'hivern i algunes nevades a cotes baixes a finals de febrer i la setmana pasada d'aquets més de Març . 



No hay comentarios: