domingo, 9 de enero de 2011

Resum de les vacanses de Nadal

En aquesta foto es pot veure Montserrat de fons i a sota una mica de boira baixa es feta d'ahir a la tarda des de la finestra de casa.
Aquestes vacanses de Nadal les vam comensar amb un nadal i Sant Esteve molt fred amb temperetures de cru hivern i amb algunes ventades , despres van comensar a pujar una mica les temperetures i van baixar el dia 2 pero molt poc per tornrse enfilar , el dia de les cavalcades de Reis vam tenir temperetures suaus i no eren d'hivern semblaben mes aviat de primavera , pel que fa el dia de reis tambe vam tenir un temps bastant suau , i acabarem les vacanses de nadal avui amb un temps una mica mes  fresc i les tempereture baixaran una mica de cara dema dilluns per tornar a pujar una mica de cara a mitjans de setmana , i tambe ens vindra un temps anticiclonic durant la setmana vinent ja veurem com durara .
Amb aquets canvis de temperetures vigileu amb els constipats. Que acabeu de passar un bon cap de setmana. Podeu enviar fotos de fenomens meteorologics al seguent correu jpserraster@gmail.com  i tambe fer alguns comentaris al blog.

No hay comentarios: