lunes, 6 de junio de 2011

Setmana inestable

Comensem nova setmana i continuarem amb inestablitat i les temperatures no seran les normals per l'epoca tornara a fer fresca i de cara a mitjans de setmana dijous sembla que vulguin tornar a baixar , de moment avui dilluns tindrem una petita pausa de les plujes amb mes sol i algunes boires de cara al migdia podria haveri algun ruixat al prineu i de cara a la tarda comensarien arribar mes canvis amb ruixats i tempestes al prineu i preprineu i a ultima hora del dia a les comarques de ponent i l'interior de l'ebre tambe podria caure algun ruixat , dimarts seguirem amb la mateixa situacio. Segons alguns mapes l'estiu podria ser fres i plujos pero no sels i te que fe cas ja que moltes vagades pot fallar.
Aquesta foto es feta de dissabte a la tarda del parc de l'agulla amb alguns nuvols que es podien veure tambe a l'aigua del llac.
Podeu participar al blog enviant fotos de fenomens meteorologics al seguent correu jpserraster@gmail.com i tambe podeu fer alguns comentaris , esperem la vostra participacio. Que passeu un bon dilluns i una bona setmana i vigileu a les carreteres amb cas de pluja.

No hay comentarios: