viernes, 4 de noviembre de 2011

Temps inestable

Per avui divendres al mati sembla que s'obriran algunes clarianes en alguns punts de catalunya pero encara plou en ganes a Manresa , de cara a la tarda als ruixats s'extendran per tot el territori i es recomana ques vagi alerta per la carretera que no es passi pel costat de cap riera i si veieu algun accident a causa de la pluja trucar als bombers al 112. De cara dema dissabte el temps sera variable tindrem algunes clarianes i ruixats i diumenge igual pero ja anira de baixa. De moment el pla procicat i inuncat estan activats per les pluges.
Si heu fet fotos de la gran tempesta d'ahir de Catalunya ens en podeu enviar imatges al seguent correu i les possarem al blog jpserraster@gmail.com esperem la vostra participacio.A Manresa aquets cap de setmana es la fira mediterrania per aixo volem possar recomenacions de pagines del temps on podeu seguir l'actualitat minut a minut. http://www.324.cat/ i http://www.meteo.cat/
I pels que vulgueu venir a la fira us deixem la web http://www.firamediterrania.cat/.... Que passeu un bon cap de setmana i vigileu amb les plujes que encara ens poden afectar.

Ahir a Manresa varen caure uns 180l/m2 deunido cosa que ha anat molt be per regar tot el territori.

No hay comentarios: