miércoles, 2 de noviembre de 2011

Torna la pluja dijous i divendres

Els aigüats que han descarregat durantla matinada a la costa Central han deixat xifres espectaculars a Barcelona, on a la zona universitària s'han acumulat més de 70 litres per metre quadrat.

Aquest dimecres serà un dia insegur que portarà alguns canvis. A primera hora apareixeran núvols compactes a la façana litoral, amb aigüats a les comarques del Baix Llobregat i Barcelonés. A l'interior hi haurà més clarianes, tot i que amb boirines i amb algun banc de boira que reduirà la visibilitat. La tendència general d'aquest dimecres és que la nuvolositat es vagi fent cada cop més i més abundant i que el cel es vagi tapant. De cara a la tarda, podrien produir-se algunes precipitacions que afectaran el Pirineu i el Prepirineu.

Durant la nit de dimecres a dijous les pluges es generalitzaran. La responsable és una borrasca que es presenta molt activa i que entre dijous i divendres deixarà quantitats importants de precipitacions a la major part del país.

Pel que fa el cap de setmana encara esta per veure el que acabara fent , les temperetures es mantindran sense gaires canvis. Podeu participar al blog enviant fotos de fenomens meteorologics al seguent correu jpserraster@gmail.com i tambe podeu fer algun comentari , les fotos les possarem al blog esparem la vostra participacio. Que passeu un bon dimecres.

No hay comentarios: