lunes, 2 de julio de 2012

Nova setmana variable i Resum del Juny

El carrer del bruc ahir mentre plovia
Per avui dilluns el temps tornara a millorar durant al mati quedaran algunes bandes de nuvols i alguna boirina pel Bages i el sol s'imposara les temperatures seran més baixes no fara tanta calor i a la tarda el temps sera asolellat, per dimarts en general predominara l'ambient asolellat i dimecres tambe pero de cara dimecres nit dijous arribara una petita cua de front amb alguna tempesta al pirineu dijous tindrem algunes nuvolades i sol i divendres igual pero amb ruixats de tarda al pirineu, pel que fa temperatures pujaran una mica pero no tindrem cap onada de calor.

Ahir diumenge durant la tarda a Manresa varem recollir uns 16,5mm va caure una pluja molt fina i minsa pero despres de tants dies ha anat bé per fer refrescar de nou l'ambient que varem tenir la setmana passada.


Resum del Juny: El més de Juny el varem començar amb algunes tempestes de tarda pero a mida que va anar avançant el més varem tenir dies asolellats i amb temperatures maximes a la banda alta del termometre, i el més el varem acomiadar amb onada de calor i els primers incendis de la temporada amb temperatures minimes que varen ser tropicals. En general podem dir que el Juny ha estat un mes calid i sec.

No hay comentarios: