domingo, 1 de julio de 2012

Tempestes en qualsevol punt de Catalunya i Incendis al Bages

Ahir el sol es podia veure de color taronja per culpa del fum dels incendis que pateixen el Pais Valencia
Per avui Diumenge durant al mati ja podrien començar les tempestes per l'oest cap al migdia en qualsevol indret potser no tant a la costa Tarragonina o a la costa brava o l'emporda i la resta pot ploure ruixats i tempestes localment intenses i amb calamarsa i atenció de cara a la tarda que la situacio es pot complicar encara més a la Catalunya Central i també en d'altres punt del pais ja veurem on afectara i de quina manera ho fara, les temperatures començaran a baixar i notarem que l'ambient sera més fresc despres d'aquets dies d'onada de calor que hem tingut. Podeu enviar les fotos dels afectes de les tempestes al seguent correu manresameteo@gmail.com esparem la vostra participació. Que passeu un bon diumenge i alerta per la carretera amb les plujes.

El foc que va cremar Prats de Rei va cremar mil hectàrees ahir el foc es va donar per controlat , l'incendi va estar provocat per un vehicle d'una empresa dedicada a la revisió de línies elèctriques, que va estacionar als Prats de Rei. Com a conseqüència de la forta calor es van produir unes espurnes que haurien encès uns matolls que hi havia sota el cotxe i un home de 53 anys que col·laborava en les feines d'extinció es va fer
cremades de segon grau a les mans. El ferit va estar traslladat a l'Hospital del Vall d'Hebron, amés el foc va obligar a tallar  l'Eix Transversal i la circulació de trens entre Calaf i Manresa. 

I també ahir dissabte hi va haver un bon ensurt a Sant Mateu de Bages per un incendi a la frontera amb Súria les  flames, però, van poder ser controlades en menys de dues hores i van acabar afectant una superfície aproximada de 1,2 hectàrees.

No hay comentarios: