lunes, 3 de septiembre de 2012

Previsió per la primera setmana de Setembre


El primer dia de setembre dissabte passat va ser un mati fresc amb 10ºC a Manresa

Començem nova temporada del blog hi ho fem amb la previsio del temps i un apartat nou el Twitter on podreu fer piulades amb el coixinet devant #Jordips20 i també esperem que ens continueu enviant fotos de fenomens meteorologics al seguent correu manresameteo@gmail.com i les possarem al blog , amés podeu deixar també comentaris.

Previsio per la setmana:  Per avui dilluns al mati tindrem un embient asolellat amb alguns nuvols que poden arribar per culpa del vent , de cara a la tarda tindrem més nuvols prims al nord est i nuvols trencats al vessant nord del pirineu i sol cap al sud i a ponent, pel que fa dimarts la tramuntana seguira pero ja perdra força i seguirem parlant de sol i dimecres dijous i divendres seguirem amb embient asolellat pero amb l'acompanyament d'alguns nuvols que podrien deixar ruixats cap a la costa i les temperatures aniran pujant pero la calorada de la setmana passada sembla que no tornara.





Resum del més d'agost  :  El passat més d'agost sera recordat per les onades de calor que hem tingut i amés ha estat sec nomes varem tindre ruixats el dijous 29 que es varen repartir en diversos punts de catalunya. L'agost en general el qualifiquem sec i calid.

No hay comentarios: