miércoles, 14 de julio de 2010

Continua la color

Imatge a les fonts de la plaça Sant Domenec amb plena onada de calor.
Avui dimecres continuarem amb la mateixa calor que hair , les temperetures maximes es tornaran enfilar avui tant o mes que dimarts. A les comarques del nord-est on les hores centrals del dia la calor ha afluixat entre 2 i 4 graus , els termòmetres recuperaran aquest espai perdut. A la resta del país, els valors seran similars als de dimarts, amb màximes que poden arribar als 38 graus allà on faci més calor. La humitat que estara elevada fara ques formin bancs de nuvols baixos fins a mig mati a la costa daurada i a la de Barcelona. I tambe en punts de muntanya com la Vall d'Aran pero aniran marxan. A la tarda hi haurà intervals de núvols al Pirineu, el Prepirineu i també a l'Empordà. Només podrà caure algun ruixat al Pirineu més occidental. Que passeu un bon dimecres i gaudiu de l'ambient de ple estiu.

NOTA : Podeu participar el blog enviant fotografies de fenomens meteorologics al seguent correu , jpserraster@gmail.com . La setmana vinent sera l'ultima setmana d'aquesta temporada del blog i tornarem estranar nova temporada el proper 6 de setembre.

I SI VEIEU ALGUN INCENDI TRUQUEU DE SEGUIDA ELS BOMBERS AL 112...

1 comentario:

ELPITO dijo...

Bona previsió!!! De fet, aquests dies sumament aburridots de l'estiu, des del punt de vista méteo, és clar, el que fan és que sigui més fàcil fer previsions que no pas en moments de molt de moviment méteo. Els meteoròlegs es poden donar un respir, després de molts mesos en que les pevisions han estat molt i molt complicades de fer.

Salutacions!!!