miércoles, 22 de diciembre de 2010

Ja som a l'Hivern

Imatge d'arxiu de la nevada a Manresa del 21 de desembre del 2009 .
Aquesta passada nit a les 12:38 hem deixat enredere la tardor i hem donat la benbinguda a l'hivern , aquesta estacio es la mes curta de l'any i durara 88 dies i 23 hores , el 21 de març  comensara la primavera . L'hivern es l'estacio mes freda de l'any amb algunes boires , fred , neu , pluja etc...
Com sera aquets hivern? Aixo ho veurem tot el 21 de Març i en farem un resum , pero us possem una petita noticia quen parla una mica .  L'hivern tambe esns porta fins el nadal que sera aquets dissabte i diumenge sera Sant Esteve. Que passeu un bon dimecres i un bon primer dia d'hivern. Podeu enviar fotos de fenomens meteorologics al seguent correu jpserraster@gmail.com i tambe podeu fer alguns comentaris al blog , podeu acabar de votar l'enquesta que ja queda un dia .


Catalunya afronta un hivern amb més fred i pluges :

Més fred i més pluja. Aquesta és la previsió per a Catalunya entre gener i març que ha fet aquest dimarts l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). El delegat territorial de l'Aemet a Catalunya, Antonio Conesa, ha detallat que s'esperen temperatures inferiors als valors normals per aquesta època de l'any i precipitacions normals o més abundants.

No hay comentarios: