lunes, 27 de diciembre de 2010

La setmana comensa amb fred polar

Foto d'un cotxe gebrat , aquesta foto ens l'envien del grup naciodigital
Aquesta matinada passada hi han hagut glaçades generalitzades i el mercuri  ha caigut fins els -9 graus sota zero. El fred de rigorós hivern que ha afectat la comarca al llarg del cap de setmana de Nadal i Sant Esteve continua. Les glaçades durant aquesta matinada han estat generalitzades a tot el Bages. El mercuri ha caigut fins als -8,9 graus en punts com Sant Salvador de Guardiola o els -8,1 a Artés. També han registrat temperatures per sota dels 7 graus negatius al Pont de Vilomara (-7,7) o Sallent (-7,8). Aquets dilluns fara sol a tot Catalunya i aixo fara que les temperetures pujin  fins els 10 graus positius . Aquest  dimarts les temperatures pujaran de manera molt moderada, un parell de graus, tant les mínimes com les màximes. Es repetiran les glaçades.
Aquesta es l'ultima setmana de l'any i com l'any passat l'hem preparat una mica espacial , dimecres explicarem una petita historia dels torrons , dijous explicarem una petita historia de l'any nou i divendres ultim dia de l'any farem un petit resum de com ha anat el blog aquets any i posarem la felicitacio d'any nou que estem preparant.
Podeu participar al blog enviant fotos de fenomens meteorologicsa al seguent correu jpserraster@gmail.com i tambe podeu fer alguns comentaris de que us ha semblat el blog aquets any 2010  , i tambe ja podeu votar la nova enquesta del blog .

No hay comentarios: